spoed: 06-28472774 info@gemmare.nl

Draagdoekentocht

Draagdoekentocht

 

Twee keer per jaar organiseren we vanuit het mammacafé en verloskundigenpraktijk Gemmare een draagdoekentocht. Meestal eind april/begin mei en in september.

De verschillende draagdoekcunsulentes waren ook regelmatig te gast in het mammacafé om daar mensen kennis te laten maken met het dragen van je kindje. Hoe kun je dit doen met een losse doek, waarom zou je dit willen doen, kan ik dat ook? Veel vragen die aan bod komen.
Om niet alleen een keer je kindje in een doek bij je te dragen, even 5 minuten voelen hoe dat is, dat is eigenlijk te kort. Echt een wandeling maken, dan voel je een stuk beter hoe het is om je kindje bij je te dragen én ook hoe je kindje erop reageert. Van daaruit is de draagdoekentocht ontstaan.

Vooraf nog wat korte tips mogelijk over het knopen, een nieuwe doek of draagzak proberen, of toch voor het eerst op je rug dragen in plaats van voor. Als alle kindjes zitten, een wandeling van 3 of 5 km. Onderweg wandelen door de prachtige natuur van de sallandse heuvelrug of de lemelerberg. Soms nog wat tips van de draagdoekconsulentes, of wat hulp bij het opnieuw vastknopen van je kindje.

Hou de agenda en Facebook en Instagram in de gaten voor de volgende draagdoekentocht en geef je op!

Contact

Praktijk Gemmare
Groen van Prinstererstraat 26
7442 MV Nijverdal

Molen “De Wippe”
Ommerweg 13A
7447 RA Hellendoorn

Telefoonnummer: 0548-616510

Spoed nummer: 06-28472774

Wanneer de verloskundige bellen?

 vroedvrouw Hellendoorn Wanneer je ongerust bent, twijfelt of  vragen hebt!

vroedvrouw Hellendoorn Bij bloed- of vruchtwaterverlies

vroedvrouw Hellendoorn Bij hoofdpijn, sterretjes zien, braken, pijn in bovenbuik of bovenrug

vroedvrouw Hellendoorn Bij minder bewegen van je kind dan  anders

vroedvrouw Hellendoorn Nog geen 37 weken zwanger en  buikpijn of rugpijn die komt en gaat

Gemmare

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Op deze manier blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen in de verloskunde. Ik ben als verloskundige geregistreerd in het BIG-register. Daarnaast sta ik ook vermeld  in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.