spoed: 06-28472774 info@gemmare.nl

Mammacafé

Wat is het Mammacafé?

 

Sinds 2009 organiseren wij het mammacafe in Nijverdal. Het mammacafé is opgericht met de insteek om laagdrempelig ander (aanstaande) moeders te ontmoeten. Moeders die in dezelfde situatie zitten als jij; een kind, soms veel onzekerheden en leuke nieuwe dingen willen ondernemen.
Het mammacafé is bedoeld om nieuwe ouders te leren kennen, bovendien is het is een huiselijke plek om ervaringen over uiteenlopende dingen uit te wisselen.
Het mammacafé wordt elke 1e en 3e woensdag van de maand georganiseerd, van 10.00 – 11.30 uur. Iedereen mag aanschuiven!
De eerste woensdag is het in café de Gezelliggeit in Hellendoorn, elke derde woensdag is het in Grandcafé ToiToi in Nijverdal.

Ieder mammacafé zijn er een aantal gasten:

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Een lactatiekundige (iemand die alles van de borstvoeding weet) is zowel in Nijverdal als in Hellendoorn iedere keer aanwezig.

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Een verpleegkundige is iedere derde woensdag van de maand aanwezig in Nijverdal. Zij geeft voorlichting over verschillende thema’s en kan eventuele vragen beantwoorden.

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Daarnaast zijn er iedere ochtend wisselende gasten, dit kan uiteenlopen van babymassage, tot osteopaat, van muziek-op-schoot tot haptonomie.

Het mammacafé is er voor iedere jonge en aanstaande ouder, vader of moeder, oma, oppas. Als je er even tussenuit wil, gezellig een kop koffie komt drinken of specifieke vragen hebt. Je bent van harte welkom! Je hoeft geen zorg gehad te hebben van Gemmare of Naviva.

Programma te vinden en volgen op Facebook en Instagram: MammacafeNijverdal/Hellendoorn

In de schoolvakanties is er GEEN Mammacafe, in JULI en AUGUSTUS ook niet.

Contact

Praktijk Gemmare
Groen van Prinstererstraat 26
7442 MV Nijverdal

Molen “De Wippe”
Ommerweg 13A
7447 RA Hellendoorn

Telefoonnummer: 0548-616510

Spoed nummer: 06-28472774

Wanneer de verloskundige bellen?

 vroedvrouw Hellendoorn Wanneer je ongerust bent, twijfelt of  vragen hebt!

vroedvrouw Hellendoorn Bij bloed- of vruchtwaterverlies

vroedvrouw Hellendoorn Bij hoofdpijn, sterretjes zien, braken, pijn in bovenbuik of bovenrug

vroedvrouw Hellendoorn Bij minder bewegen van je kind dan  anders

vroedvrouw Hellendoorn Nog geen 37 weken zwanger en  buikpijn of rugpijn die komt en gaat

Gemmare

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Op deze manier blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen in de verloskunde. Ik ben als verloskundige geregistreerd in het BIG-register. Daarnaast sta ik ook vermeld  in het Kwaliteitsregister voor Verloskundigen.