spoed: 06-28472774 info@gemmare.nl

Zwanger worden

 

Wil je graag zwanger worden en hoop je een kindje te krijgen? We kunnen ons voorstellen dat jouw/ jullie kinderwens een hoop vragen opwekt.

Zoals:

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Wanneer je de meeste kans hebt om zwanger te raken?

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Wanneer ben je vruchtbaar?

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Hoe bereken je de meest vruchtbare periode?

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Wanneer is je ovulatie?

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Wat kan ik doen om snel en gezond zwanger worden?

Verloskundige Nijverdal en Hellendoorn Tips om zwanger te worden?

 

De afgelopen jaren hebben wetenschappers veel kennis opgedaan over de invloed van je levensstijl van mensen met een kinderwens op de gezondheid van hun baby.

De invloed begint al voor de bevruchting. Bij mannen én bij vrouwen:
Gezonde voeding en foliumzuur verhogen de kans op een gezonde baby. Roken en alcohol vermindert die kans juist. Soms zijn er al voor de zwangerschap risicofactoren bekend, bijvoorbeeld het gebruik van sommige medicijnen of het werken met gevaarlijke stoffen.
Dit zijn nog maar een paar voorbeelden uit de waslijst aan informatie. Er valt dus veel te weten voor mensen met een kinderwens. Dat maakt dat de verantwoordelijkheid van ouders in spé al voor de bevruchting begint.

Een goede voorbereiding verhoogt de kans op een voorspoedige zwangerschap en een gezonde baby. Met de vragenlijst op de website www.zwangerwijzer.nl kan je nagaan of er misschien een risico is voor moeder en kind. Kijk voor meer informatie ook op www.zwangerstraks.nl

Mocht je nadere informatie willen met betrekking tot jullie kinderwens, dan mag je altijd een afspraak maken om het hier eens vrijblijvend over te hebben. In verband met je privacy kan dit buiten de normale spreekuren gepland worden.

Gratis kinderwens set
Heb je een kinderwens? Wij kunnen je gratis een kinderwens set aanbieden. Hierin zitten folders over gezond zwanger worden, een doosje foliumzuur en een zwangerschapstest.

Je kunt deze kinderwensset op een discrete manier in je bezit krijgen door te bellen (0548-616510) of te mailen (info@gemmare.nl) naar onze praktijk.

Mocht je nadere informatie willen met betrekking tot jullie kinderwens, dan mag je altijd een afspraak maken om het hier eens vrijblijvend over te hebben. In verband met je privacy kan dit buiten de normale spreekuren gepland worden.